Starten på Godt og hjemmelaget

 

Godt og Hjemmelaget er ett håndverks lefsebakeri som holder til i Holmestrand i Vestfold. Det drives av nordlendingene Hallstein og Nina. Selskapet ble etablert i 2012 og har siden vokst seg stort og kjent over hele Norges land med sine hjemmelagde lefser.

I år er vi ekstra stolte over at vi fikk Gaselleprisen 2017.

Lefser til folket

Vi reiser ofte rundt og du kan finne oss på Bondens marked i Oslo, Drammen, Telemark, Vestfold, og i tillegg er vi ofte gjester på Bondens marked andre steder i landet. Vi deltar også på en del messer og festivaler, sjekk listen så ser du når vi dukker opp nær deg. 

Kan du ikke vente, ja da er det bare og bestille lefser på vår nettbutikk.

Skal du ha Krinalefser eller Mandelpotetlefser til jul anbefales det å handle inn i god tid før jul, da etterspørselen ofte er større enn det de klarer å produsere.

Godt og Hjemmelaget håndkjevler alle sine lefser, dette er nok noe av grunnen til at lefsene har blitt så populære.

 

Lefse laget på tradisjon

 

Vi synes det er gøy og holde gammelt håndtverk i live.

Våre lefser blir bakt på den gamle metoden, vi håndkjevler våre lefser slik lefsebakere har gjort i generasjoner. Det blir de beste lefsene.