Smaken fra naturen
Godt og Hjemmelaget baker Mandelpotetlefser slik de har blitt bakt i generasjoner. De maler sine økologiske poteter og tilsetter så lite mel som overhodet mulig. Det kjenner man absolutt på smaken, det smaker potet og det skal det gjøre av potetlefse.
Godt og Hjemmelaget er andelseier i Virgenes Gård, og det er selvfølgelig her de henter sine poteter. Å være andelseier gir dem en fantastisk tilgang på fantastiske råvarer. Det er også svært viktig med sporbare råvarer for bakeriet, da de også er en Bondens marked produsent.
Godt og Hjemmelaget har Mandelpotetlefse som sesongvare. De baker denne lefsen fra september til ut i februar mnd, så stopper produksjonen. Etter mars mnd begynner poteten å bli så gammel at da kan man ikke lenger få gode nok lefser. For kvaliteten er svært viktig for Godt og Hjemmelaget.
her er skissert hvordan et sistat vil bli seende ut