Navigation Effect Using jQuery


Velkommen til Godt og Hjemmelagets nettbutikk!På grunn av problemer for Posten med levering av lefser nå før jul,ser vi oss nødt til å stenge Nettbutikken. Velkommen tilbake etter jul når det er lettere for Posten å få levert våre fryste lefser.Oppsøk oss på facebook for å se om vi er på et marked i nærheten av deg nå frem til jul. Alle våre lefser fryses på hurtigfrys før forsendelse. Dersom du ikke skal servere lefsene med en gang, anbefaler vi at du fryser dem.

 

PS. Våres potetlefser er sesong varer, så dersom det står utsolgt er sesongen over. Ny sesong annonseres på facebook siden vår. Sesongen starter september/oktober.Konfektlefse

Smurt med soft flora, melis, kanel og raspet fløtemysost

Selges i økonomipakker med 5 hele lefser for kr 300,-Luksus Konfektlefse

Smurt med ekte smør, melis, kanel og raspet fløtemysost

Selges i økonomipakker med 5 hele lefser for kr 300,-Sæterlefse

Smurt med meierismør, melis,vaniljesukker og rømme. Dette gjør at man får en litt syrlig smak, lefsen er ofte damenes favoritt

Selges i økonomipakker med 5 hele lefser for kr 300,-Tynnlefser

Smurt med soft flora, melis og kanel

Selges i økonomipakker med 5 hele lefser for kr 300,-Krinalefse

Krinalefse er ei vakker arbeidskrevende lefse, opprinnelig fra Helgeland i Nordland. Lefsa stekes i flere prosesser, og den smaker himmelsk. Ble i gamle dager ofte servert med gomme på.

Lefsene er smurt med ekte smør, sukker og kanel.

Selges i økonomipakker med 3 hele lefser for kr 300,-Mandelpotetlefse

Mandelpotetlefsa har fått fantastisk mye ros av "lefsekjennere", og blir av mange omtalt som Norges beste potetlefse. Bakt av økologiske mandelpoteter fra Virgenes Gård.

Vår Mandelpotetlefse håndkjevles noe man merker på konsistensen, spesiellt etter frysing. Lefsa vår er like god etter å ha vært fryst. Dette skyldes nok sikkert at vi har minimalt med mel i lefsa når vi baker den.

Det er bare å besøke vår stand et sted så får du smake.

Selges i økonomipakker med 5 hele lefser for kr 300,-Troll lefse

Troll lefse bakes på økologiske troll poteter fra Virgenes Gård. Denne potet lefsen har vi også fått gode tilbakemeldinger på. Dersom du ønsker en potetlefse med mindre søt smak, bør du velge denne lefsen.

Vår Troll lefse håndkjevles noe man merker på konsistensen, spesiellt etter frysing. Lefsa vår er like god etter å ha vært fryst. Dette skyldes nok sikkert at vi har minimalt med mel i lefsa når vi baker den.

Det er bare å besøke vår stand et sted så får du smake.

Selges i økonomipakker med 5 hele lefser for kr 300,-Nettbutikkløsning laget av ENC